Praga - Złote miasto nad Wełtawą

Wycieczka do Pragi w dniach 5-7 czerwiec 2020rKomisja Podzakładowa NSZZ „Solidarność” Pracowników ARiMR Podkarpackiego Oddziału Regionalnego ARiMR organizuję wycieczkę do Pragi, jednego z najbardziej niezwykłych miast naszej części Europy. Architektura tego miasta to prawdziwa gratka i przekrojowy podręcznik poprzez style i prądy w historii sztuki.

W programie wycieczki przewidziany jest wyjazd z Rzeszowa w dniu 5 czerwca 2020 r. o godzinie 5 rano, zwiedzanie Ołomuńca oraz zakwaterowanie i obiadokolacja w Pradze. Wycieczka do Pragi w dniach 5-7 czerwiec 2020r

Dwa następne dni to zwiedzanie Pragi, przewidziany również czas wolny na praskiej starówce z możliwością zakupienia pamiątek oraz zasmakowania czeskiego piwa w jednej z praskich gospód. Powrót do Rzeszowa planowany jest na godziną 24:00 7 czerwca 2020 r.

W związku z faktem, że termin wycieczki jest odległy (co umożliwi zebranie odpowiednich funduszy) istnieje możliwość dodatkowego, dobrowolnego ubezpieczenia w związku z rezygnacją z podróży.

Szczegółowy plan wycieczki oraz warunki ubezpieczenia w załączeniu.

Kontakt do organizatora:

Andrzej Lubczyński, tel. 511 725 698, e-mail : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Ubezpieczenie

Program wycieczki