Propozycja Ubezpieczenia Grupowego - uaktualnienie

W załączeniu przedstawiamy ofertę ubezpieczenia grupowego firmy AXA, przygotowaną specjalnie dla pracowników Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa na prośbę NSZZ "Solidarność" Pracowników ARiMR.

Proszę o składanie deklaracji chęci przystąpienia do osób wymienionych poniżej. W przypadku deklaracji złożonych do końca każdego miesiąca umożliwi to objęcię ubezpieczeniem od 1 dnia nastepnego miesiąca.

Paweł Kaciuba nr telefonu kontaktowego 724 853 945 oraz mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Poniżej przesyłam również skrócony opis oferty przedstawione przez przedstawicielkę Brokera, który w naszym imieniu prowadził wybór oferty ubezpieczenia.

To co wyróżnia AXA Ochrona z Plusem:

1. Pobyt w szpitalu płacimy od 1 dnia ( za każdy rozpoczęty dzień, czyli nawet za np. 3 godziny na SOR będzie wypłata) do 180 dni bez obniżania świadczenia. (Niektóre firmy obniżają świadczenie po 14 dniach).
  2. Uszczerbek lub uszkodzenie ciała ( praktycznie we wszystkich firmach ubezpieczeniowych musi być trwały uszczerbek na zdrowiu) – wypłata na podstawie dokumentacji medycznej zaraz po wypadku (nie jest wymagane leczenie, rehabilitacja oraz zakończenie leczenia), 90 % świadczeń jest wypłacane w ciągu 48 godzin od momentu zgłoszenia.
  3. Operacje medyczne – ponad 650 operacji w tym wykonywane nowoczesnymi metodami- laparoskopowe, endoskopowe – lub umowa z katalogiem otwartym (w tym wariancie wypłacimy za każdą operację nawet gdy nie ma jej na liście operacji).
  4. AXA 24 na całą rodzinę ubezpieczonego – 6 000zł na każde zdarzenie w tym np. w związku z chorobą 3 wizyty lekarskie w miejscu pobytu oraz 3 wizyty w placówce medycznej na całą rodzinę, zorganizowanie całego procesu rehabilitacji do 5 dni roboczych.

Warto nadmienić, że oferta jest przygotowana specjalnie dla Pracowników ARiMR, zostały wynegocjowane bardzo konkurencyjne warunki ubezpieczenia grupowego na rynku Towarzystw Ubezpieczeniowych pod względem finansowym!

Skany deklaracji obowiązkowo należy przesyłać na adresy mailowe w skazane powyżej. Wszystkie oryginały, najlepiej zbiorczo np. z biura powiatowego, należy przesłać na adres:

Organizacja Zakładowa NSZZ "Solidarność" Pracowników Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa, 35-959 Rzeszów, ul. Asnyka 9, Skr. Pocztowa nr 279

Poniżej kompletna oferta

Oferta ubezpieczenia grupwego ARiMR kwotowanie