Przekaż 1% dla Michała

podatku na leczenie i rehabilitację

Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"

Michał ma 9 lat. W wieku 3,5 roku rozpoznano u niego autyzm dziecięcy. Od tego czasu jest rehabilitowany w poradni dla dzieci z autyzmem oraz uczęszcza na zajęcia prowadzone metodą krakowską. Dzięki Państwa wsparciu wieloletnia praca przynosi efekty. Pojawiło się naśladownictwo, pierwsze sylaby i wyrazy. Michał ciągle ma problemy z utrzymaniem uwagi, koncentracją. Do tego dochodzą zaburzenia integracji sensorycznej. Konieczne są dalsze specjalistyczne badania lekarskie, zajęcia z terapii mowy, integracji sensorycznej, specjalna dieta, pobyty na turnusach. Pozyskane środki przeznaczymy na zajęcia i turnusy rehabilitacyjne.

W 2017 roku dzięki środkom z 1%. Michał mógł kontynuować terapię metodą krakowską.

Dziękujemy wszystkim darczyńcom za przekazanie dla Michała 1%.

Przekaż 1% podatku!

W formularzu PIT wpisz numer: KRS 0000037904

W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1% podaj: 22008 Wakoń Michał

Szanowni Darczyńcy, prosimy o wyrażenie zgody w formularzu PIT na przekazanie swoich danych organizacji pożytku publicznego – dzięki temu będziemy wiedzieli, kto udzielił wsparcia.

Istnieje możliwość wpłat indywidualnych

Wpłaty prosimy kierować na konto:

Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"

Alior Bank S.A. 42 2490 0005 0000 4600 7549 3994

Tytułem: 22008 Wakoń Michał - darowizna na pomoc i ochronę zdrowia

Darowizny pieniężne:

Osoby fizyczne, a także spółki osobowe, mogą odliczyć od kwoty do opodatkowania 6% dochodu (PIT), a osoby prawne 10% dochodu (CIT).