Mapa wynagrodzeń ARiMR

Na naszym forum powstała już pierwsza zbiorcza informacja (aby móc korzystać z wszystkich działów z mapą wynagrodzeń włącznie należy za pierwszym razem dokonać rejestracji i podać prawidłowy adres e-mail ponieważ na ten adres wysyłam link aktywacyjny, po którego kliknięciu użytkownik posiada już pełny dostęp do forum. Użytkownik zarejestrowany wcześniej ma dostęp do wszystkich działów, także do mapy wynagrodzeń).

Dotyczy ona nagród za ostatni kwartał oraz wynagrodzeń pracowników w podziale na BP i OR (niestety w przypadku Centrali mamy zbyt mało danych by wykonać takie zbiorcze zestawienie).

Informacja ta będzie nam pomocna do rozmów z Prezesem ARiMR.

Ankieta ta jest nadal aktywna, dlatego też zachęcam do wzięcia w niej udziału - im więcej danych tam będzie tym lepiej będą one odzwierciedlać rzeczywistość płacową naszej Agencji.