Podarujmy 1 %. To nic nie kosztuje.

Pomoc dla Mikołaja. 1 % dla Mikołaj Samsel. Więcej w zamieszczonej ulotce.

Aneks Ubezpieczenia Grupowego - W rocznicę bez karencji

Miło nam poinformować, że umowa Ubezpieczenia Grupowego w firmie AXA została aneksowana. Warunki ubezpieczenia nie zmieniły się.

Dodatkowo pojawiło się „Okienko” w rocznicę polisy 01.10.2020 r. – które oznacza, że wszyscy pracownicy i bliscy (współmałżonkowie lub partnerzy, dorosłe dzieci) dotychczas nieubezpieczeni, którzy zdecydują się przystąpić do ubezpieczenia w tej dacie – przystępują bez karencji na wszystko (poza urodzeniem dziecka/urodzeniem dziecka wymagającego leczenia). W tej dacie jest możliwość także dokupować Cegiełki bez karencji.

Poniżej linki do wcześniejszych artykułów z warunkami ubezpieczenia.

Warunki Ubezpieczenia i cegiełki

Ubezpieczenie Grupowe - komplet materiałów

Ubezpieczenie Grupowe w pytaniach i odpowiedziach

Pomoc dla 2 letniego Mikołaja

Pomoc dla 2 letniego Mikołaja. 1 % dla Mikołaj Samsel. Więcej w zamieszczonej ulotce.

Wyszkolony pracownik, to dobry pracownik

Nagroda powinna być przyznawana za dobrą pracę w każdym wydziale. Szkolenie pracowników zdecydowanie poprawia bezpieczeństwo pracy. Te oraz inne wnioski płynął z kolejnych dyskusji pracowników ARiMR.

Karierę zaczyna się od inspektora

Praca w rolnictwie, ARiMR

Specyfika pracy w Agencji wyklucza możliwość przyjmowania nowych pracowników na wyższe stanowiska. Kolejny raz podkreślono potrzebę ścieżki awansu oraz uregulowanie kwestii zgody na dodatkową działalność zarobkową.