Aneks Ubezpieczenia Grupowego - W rocznicę bez karencji

Miło nam poinformować, że umowa Ubezpieczenia Grupowego w firmie AXA została aneksowana. Warunki ubezpieczenia nie zmieniły się.

Dodatkowo pojawiło się „Okienko” w rocznicę polisy 01.10.2020 r. – które oznacza, że wszyscy pracownicy i bliscy (współmałżonkowie lub partnerzy, dorosłe dzieci) dotychczas nieubezpieczeni, którzy zdecydują się przystąpić do ubezpieczenia w tej dacie – przystępują bez karencji na wszystko (poza urodzeniem dziecka/urodzeniem dziecka wymagającego leczenia). W tej dacie jest możliwość także dokupować Cegiełki bez karencji.

Poniżej linki do wcześniejszych artykułów z warunkami ubezpieczenia.

Warunki Ubezpieczenia i cegiełki

Ubezpieczenie Grupowe - komplet materiałów

Ubezpieczenie Grupowe w pytaniach i odpowiedziach

Pomoc dla 2 letniego Mikołaja

Pomoc dla 2 letniego Mikołaja. 1 % dla Mikołaj Samsel. Więcej w zamieszczonej ulotce.

Wyszkolony pracownik, to dobry pracownik

Nagroda powinna być przyznawana za dobrą pracę w każdym wydziale. Szkolenie pracowników zdecydowanie poprawia bezpieczeństwo pracy. Te oraz inne wnioski płynął z kolejnych dyskusji pracowników ARiMR.

Karierę zaczyna się od inspektora

Praca w rolnictwie, ARiMR

Specyfika pracy w Agencji wyklucza możliwość przyjmowania nowych pracowników na wyższe stanowiska. Kolejny raz podkreślono potrzebę ścieżki awansu oraz uregulowanie kwestii zgody na dodatkową działalność zarobkową.

Porównanie ofert ubezpieczenia grupowego

Dla ułatwienia przygotowaliśmy porównanie ofert ubezpieczenia grupowego zaproponowane w naszej firmie. Zapraszamy do analizy.

Porównanie ofert